huuh sanon mie.

Alkaa kyl tuntuu tää koulu selkä ruodossa.
Ja kun tappelee ton lopputyön kanssa.

Ja jotenkin vaan vituttaa joka aamu ja ilta ajaa pyöräl kouluun se yli neljä kilsaa suuntaansa. Olipa pakkasta miljoona, tai satopa vaikka mummoja. linkka korttiin ei varaa, ja kävelläkkään kyllä en taho. Autoo kun ei ole. eikä varmaan tulekkaan ihan heti. Ni pyöräl vaan. Tosin hyvin joudan ajaan pyöräl, mut se vaan vituttaa..

Tänään kävin äänestämässä ekaa kertaa elämässäni. Pyh se nyt niin kummaa ole.

Mie oon aika vahvasti miettinyt täs et mitä helvettii mie teen tän koulun jälkeen?
Tiiättekö kun mie haluisin muuttaa jonnekkin. Pois täältä joensuusta. Jonnekkin kuopioon,mikkeliin tai vaik lappeenrantaan. Ei kuitenkan ihan juma kauax. Jotenkin toi kuopio ois nyt aika kova juttu mun kohalla. En tiä, mie oon tylsistynyt tänne jenssiin ja miun elämään.
Minnuu ennee kiinnosta tää joensuu. mitä täällä on???  vähän saman kun :
-mikä vika on elisessä panossa?
-Noh se on tehty jo. Eli jenssi on nähty jo.

Ja mitä miulla tääl ois? Ei niin yhtään mitään.
Viime aikoina vituttanut niin paljon et huh huh. Vituttanut niin paljon eräs asia että on ollut ihan kiva olla koulussa. =) enpä ois uskonut tuota koskaan sanovani.

Mutta nyt on vähän samat olotilat kun joskus 2004 vuoden talvella. Sillon oli lievästi asiat päin vittuu. Ja niin taitaa olla nytkin. Jännä miten yksi vaikuttaa niin moneen.
Ja sit on vähän jotkut asiat pää laellaan. Se taas johtuu tuosta yhdestä asiasta...

Mutta kaverit on helvetin tärkeitä just nyt.

Jospa noi taas ois tuossa nuo valitukset.

Tossa luveskelin vanhoja juttuja, ja kommentteja. Ni kävi huvittamaan ihan älyttömästi, kun eräs hyvä kaverini härnäs mua kommenteilla eikä kertonut kuka on.. Hih hih =) hauska juttu nytten ajeteltuna....

päätä särkee, samperi. Se on tää ressi ja kiire. Tuntuu et pysty ees ottaan ihan relax. Pitäs kyl keksii jotakin kivaa nytten. *haluu kerätä kunnon vanhan jengin kasaan ja viettää iltaa* *haluu muutenkin jotain elämää tähän miun täl hetkel paskaan*

Ei miulla pian pää levii...
Onnex on tää mitä voi kirjotella... Vaikka en mie tänne ihan kaikkee kirjotakkaan.. Jotakin juttuja jätän pois... Mitä ei kehtoo pahemmin huuvvella etteenpäin...Miettikee ite mitä en kirjotan. =)

Mutta jospas tää romaani ois täl kertaa tässä....

See you <3

-toivanen kuittaa-