Nyt kun pyörähti toukokuulle niin se on sitten vika kuukausi.. Lasken melkein jo päiviä jotta millonka se loppuu. 02.06.06 on sitte on paperit kourassa. Se taitaa aina olla niin että kun on päättävä niin saa juosta pitkin poikin ja selvitellä että misäs ne kurssin numerot on, ja miksi! onnex ennään ei tarvii selvitellä mitään. paperit on kunnossa. Ennään puuttuu emali kurssin ja kierrätys koru kurssin numerot. Nuo on ainuut kurssit ennään. Sit se on ohite. Toivottavasti ei tarvihtis enään vikana päivänä mennä koululle, kun paperit saadaan karelia salissa...

Sit kun on paperit saanu niin sitten juhlimaan ja rankasti. 4 päivä voisi pitää jonkilaiset juhlat porukoitten luona. Jotkut ihan pienet vaan. Mutta juhlat kuitenkin, koska on se siistii kun valmistuu. Ja ammattiin valmistuminen on paljon siistimpää kuin ylioppilas. Ajatelkaa nyt, voi suoraan lähtee ehtiin töitä, eikä välttämättä tartte jatkaa kouluu. Noh miten vain. ite vuan oon hemmetin ylpee omasta varsinaisesta ammatistani. kestää ainakin rälläkkä kädessä ;)  sepä noista jutuista!

Sit kesäx töihin tai noh työ harjoitteluun, mut empähän jiä toimettomax. Tosin viikon vois pitää lomaa ennen alottamista. Saas kattoo onnistuuko se! :) ois vaan kiva vettee henkee ennen töitä.

 

Keretkee miulle kolehti jotta mie piäsen ilosaari rokkiin. Mie halluun sinne mutta kun ei ole mulle rahaa. EI niinkään bändien takia vaan sen fiiliksen takia... ;)

 

Mie alan saada tarpeekseni lehtien haravoinnista. Monena viikon loppuna tehnyt tuot samaa. Ei se haravointi huono homma ole, mutta se lehti kasojen kärrääminen jonnekkin pusikkoon... Siit mie en tykkee yhteen.

 

Sit kuhan oon nuo loput lehet saanut pois ( onnex ei enään paljoo) ni pitäs kuulma mennä tekkeen töitä. hiomaan jotakin metalli juttuja. Pysyypähän ammattitaito yllä ;)

 

 Mittees muuta kivvoo mie teille lukijoilleni kertosin? ?

Hmm....

Noh vaikka semmosta että onnelisia hetkiä pitää arvostaa oikeesti. Vaikka ne nyt ei oiskaan mitään ihmeellisiä, mutta kuitenkin hyviä ja turvallisia ja ihania niin arvostakaa niitä. Tai noh ite arvostan ainakin, ja painan mieleeni, ja sit niit on kiva muistella kun paha mieli. :)

 

Mutta tässä alkaa olla jo aikamoinen romaani, joten kiitos kun jaksoitte lukea tänne asti.

 

*halit kaikille kavereilleni*

 

-toivanen kuittaa-