Juu-u on tuas vierähtänyt pieni aika etten ole pahemmin blogia kirjoittannut..   Sorry my love!
Mitäs täs on tapahtunut?
Oli pitkä viikon loppu äskettäin ja mulla oli kiva viikonloppu. Torstai iltana kun menen kiteelle ni jaksanut lähtee yhtään mihinkän oli niin väsy. Koulu väsyttää..

Sit perjantaina läksin kaveril pyörähtään. Ni siel vierähtikin sit ihan mukavasti aikaa. Kun oli ns "vanha jengi" kasassa. Oli bestis, sen ukko, mie ja sit yks hyvä kaveri. Hih, ilta män siihen et jätkät(bestiksen ukko ja miun hyvä kaveri) läx baariin ja mie ja miun bestis lähettiin ajeleen. Eli olin kuskina samal kun ajelin kyläl. Jee kittee bilistä jes!!! :) Mutta puhuttiin bestiksen kanssa maailmaa paljon paremmax. Mie tiedän taas paljon asioita jotka vaikuttaa moneen asiaan. Jopa asioita mitä en ois uskonut kuulevani.. Sit käytiin vähän samoilemassa yhes paikas.. Ns. rauhottumassa.  Eli mie olin ainut kuka oli selvinpäin pe iltana.
Heh että mulla oli hauskaa lauantaina. Ei jumalauta. Kaksikko valittaa huonoo oloo ja olivat rampoja ja yx yrjös koko päivän :) no joo miulla oli koko perjantai ilta hauskaa alusta hamaan loppuun kiitos vain teille ihanat rakkaat kaverit. Mitäs mie olin kotona perjantai yönä? joskus kahen jälkeen.  Lauantaina siis pyörähin uudestaan tuol kasikon luona, ja sit toisil kavereil kanssa.Ja ajelin vähän aikaa. Mutta lauantai iltana tulin ihan ajoissa kotiin. Sitten sunnuntaina takas jenssiin.

Mutta se siitä viikon lopusta....

Tänään taas kouluun ja kello kaheksalta suunnitteleen lopputyötä. Voi helvetti. Aamu päivä meni tuskissa. Mutta sitten kun tein semmosen ns. pienoismallin rautalangasta,teipistä, ja aaltopahvista niin alko tulla ajatuksia. Viel pitäs vaan saada ne paperille! Siis ideat.
Ensi viikolla olisi eka seminaari. Voi perkele se hirvittää.. Ja jotenkin on tietyl taval aika easy fiililsil lopputyöhön, mutta toisaalta tuntuu että aivotkin on jo kasassa täst paineesta ja sun muusta.
Noh kyl se tästä...

Sitten ensi viikolla olis yx aika jännä juttu mikä toisaalta jännittää, ja samal  on tosi tervetullut juttu. Mutta se on semmonen kiva juttu. Toivottavasti. Paljastan ehkä joskus sen jos se kannattaa paljastaa...

jeespä jees!!!

Tänään oli yhen kaupan aulaan sammunut tämmönen alan mies. Eli siis juoppo. Ilmiesesti istunut valkkarin patteril. Käärinyt sätkee ja kaatunut, ja varmaan kolauttanut päänsä siihen kivi lattiaan. Ne on näitä jns spurguja mitkä lämmittelee siin patteril.Siin sit yhen tytön kans soitettiin ambulansi jotta korjais sen  miehen talteen. Se tyttö soitti kahesti tuon hätä keskukseen kun ei alkanut kuuluu mtn ambulanssii. Sit tää tyttö soitti uudestaan, ja sit sieltä tuli palokunnan joku ensi hoito ryhmä. Siis yli puol tuntii meni ennen kun tuli ammattihenkilöt paikalle.

Nähtävästi joensuussa kannattaa tilata ambulanssi tuntii ennen "onnettomuutta" ! Jos ois henki kallis, ni kerkiis kyllä henki lähtee ennen kun tukis apuu paikalle. Mie en enää luota sairas kuljetuksiin. Ennen ajan vaik pyörällä sinne lekurille kun jäisin venaaan ambulanssii. =)

Että tämmöistä tänään.




Mutta hippiäinen kiittää mielenkiinnostanne, ken jaksoi taas lukee tätä  romaania!

-toivanen kiittää ja kuittaa-