Niistä päätöksistä ja tavoitteista. Röökinpolton lopettamisen suhteen menee hyvin, 2 viikkoon ja 3 päivään en ole polttanut :) Ja homma jatkuu edelleen. Nyt viime aikoina ei ole tehnyt mieli, edes siinä vaiheessa kun koira on saanut miut itkeen riehumisellaan.

Liikkuminen onnistunut siinä määrin, että kukkaan täys järkinen ei lähtenyt lenkille 25 (ehket ylitekkin) pakkasella. Muuten sitten onkin tullut lennkeiltyä. Ja terveellisen syömisen suhteen, tullut syötyy mitä sattuu. Mutta jos sitä taas tormistautuisi sen osalta.

Karkkia en syönyt ihan niin paljoo ja useesti kuin aikasemmin, mutta nyt päivällä oli ihan pakko ostaa irtiksiä :) Karkin sijaan tulikin sitten puputettua pähkinöitä jne :) Noh ne on ainakin luonnollisia rasvoja mitä niistä tuli. Eikä keino tekosia juttuja :D Ainut vaan että kuivatut sokeroidut hedelmät ei ehket ole terveellisiä, mutta parempi nekin kuin karkit :)

Mutta se mikä ei ole onnistunut sitten niin millään tavalla, niin on tuo koiran opettaminen hiljaseks...  Kävin tänään kysymässä, jotta mitenkä se on ollut päivisin täällä.. Niin haukkuu.. Se siitä sitten.. Ja mie niin toivoin. Tänään kun tulin töistä, niin otti niin pahasti luonnon päälle, jotta murruin... Ei miun henkisyys enään kestä sitä, että saan siivota puol tuntii kun tuun kotiin. Jos piski ollut yksinään. Ja hermot kestä enään sitä miettimistä, miten koiran haukkuminen kiusaa naapureita. Ja jaksas enään pelätä sitä, jotta milloin tulee puhelua isännöitsijältä. Lämpeis kelit, niin saisin viiä tuon koiran mualle, isän luo... Siellä se vois olla sitten ulkona... Ei tarviis kärsii kuin vielä reilu kuukausi... Näin ei saisi ajatella, mutta jos ens talvena asiat ois sitten toisin... Ja jos asiat on toisin silloin. Niin silloin sitä sitten saattaa vaihtua miun osotekkin :D


Ainut vaan mikä ei täl hetkel ole huonosti, niin raha-asiat sinänsä. Vaikka miulla nytten ei enään montaa kymppiä olekkaan rahaa. mutta kun tietää jotta seuraava "tili" mikä tulee, niin on isompi kuin yleensä, ja siitä saa sitten maksettua nuo muutamat köhöm, tän kuun laskut pois. Ja pistettyä taas säästöön syksyä varten. Tuo säästäminen syksyy varten tapahtuukin sitten pirun pitkällä ajalla.. Mutta jos miulla syksyllä on 500 euroo kasassa niin jeih. Eipä sillä... Ei siitä puuttus enään kuin noin 400euroa. Ja kuitenkin vasta kuukauden säästänyt n.600 euron kk tuloilla :) Hiluista, ja joululahjasta karttu melkein tuo satanen säästöön...

Millainen onkaan hyvä poikaystävä? -Sellainen joka ei tuomitse tai motkota tyttöystävän pahasta mielestä. Vaan pikemminkin lohduttaa,, ja "ottaa osaa tunteeseen". Ja tietysti jos on jotain iloista, niin ilahtuu sitten itsekkin :) Auttaa tyttöystävää, jos on jotakin missä vaan voi auttaa. Ja muutenkin haluaa vain olla toisen kanssa ilman mitään hyötymis näkökulmaa. Ja tärkein tietysti se, että aidosti välittää, ja kiinnostaa toisen ajatukset ja tekemiset.

-Kuulostaako unelmamieheltä? Noh siinä tapauksessa miulla on unelmamies. Eipä sillä, ennen 18.8 se olikin vain pelkkää unelmaa ja ihanaa päiväunta. Nytten se unelma on totta, ja koko elämä tuntuu aina välillä todella ihanalta päiväunelta. Sen verta hyvä olla toisen kanssa.

Plaah. Nyt menee jo hempeilyn puolelle...

josko sitä kuittailis taasen...


-toivanen-