Nyt se sitten on rokki takana. Tämä rokki lapsi on kyl tällä hetkellä niin kuollut, tai noh selkä on kipee, jalat on kipeet, väsyttää, ja rahat on loppu. mutta oli ihan pirun mukava ilosaarirock 2006. Lauantai illan ilotulitukset oli ihan älyttömän siistit. Oli sydämmen muotoisia ynnä muun laisia tulitteita. Oi joi.

Monen moisia bändejä tuli katottua. katatonia, mokoma, stamina, apulanta, eläkeläiset, swallow the sun ja paljon muita. Vettä tuli kyllä juotuu ihan älyttömästi la, ja su. ku perjantaina unohtu juoda kun olin klubilla. Meinas tulla nestehukka yhes vaihees, mut sit olo parani.  Olihan se alotus klubi mukava. Mutta jos ois ollut rahaa niin kyllä mie oisin meteliin mennyt, muttei ollut niin ei ollut.

Funtsatkeehan jos rokki ois vaikka pari kertaa vuodessa, tai sit joku vastaava häppening ois vaik kerran kuussa. Siinä muuten menis tältä rokkilapselta henki.

Tapahtukos jotain kummaa??
Hmm.. noh mitä nyt hävitin lauantaina viinanarikan narikka lapun. voitte muuten uskoo miten vitutti. Noh onnex siel ei paljoo ollut. Mut kun vähistä rahoista olin nekin ostanut. Ois pitänyt juoda kerralla kaikki.

Oli muuten kaiken näköstä porukkaa liikenteessä.

Mutta tämä viikonloppu meni hyvin. On tuas paljon hyviä muistoja, joita voi muistella vielä pitkään. Pe la ja su mahtuu paljon kaikkee.... *Hymyilee onnnellisena* Odotellessa ensi vuoden ilosaari rokkia.

Toivon kovasti että lippujen hinnat ei nouse taas kerran. Jos nousee, niin oisi aika satsata esiintyjiin enemmän. Darknes ei kyl vetoo meikäläiseen. Tahi joku negative.

Mutta levätkee nyt kunnolla rokkilapsi kollegat.

Ensi vuonna uuvvestaan...

Rok rok.

-toivanen kuittaa-

hauskoo loppukessee kaikille :o)