Niin paljon on sattunut ja tapahtunut sitten viime kirjotuksen.

On paljon paskaa, ja on paljon hyvääkin.

Tuossa välissä sattu niin että mäni suhe sitten siihen erääseen nurin. Ja siitä sitten seurauksena tulin polkkasseeni sellaseen paskaan. Ettei ole tosikaan. Mutta jos se eräs suhde ei ois mennyt karille, ja en ois paskaan polkassut. Niin ei varmaan olisi tätä mitä on nytten.

On nimittäin tällä hetkellä elämä aika hyvällä kantimella. Yksityis kohtia en käy selittään. Mutta sanotaanko näin, että elämä hymyilee sen verta hyvällä tavalla. Etten voi edes uskoa sen olevan totta.


Nyt nimittäin alkaa tuntua tosiaankin siltä, että meikän elämän raamit on silleen niinkuin pitäs ollakkin. On vissitenkin vakkari duuni, kiva kämppä, elo koiran ja naapurin kaa sujuu. Bestan ja bestan perheen kanssa asiat niin hyvin, kuin voi olla. Hyvä etten melkein asu siellä :) Sitten on sellanen ihminen rinnalla jota en ois koskaan uskonut ees löytäväni. Melkein uskaltasin sanoa että "sitä jotain on" :) 


Noh jooh onhan tässä toki sattunut kaikkee kummaakin. Noh miusta tuli täti. Jeeh. Mutta broidi ja sen emäntä on ihan sekoja, kun ovat niin ylihysteerisiä, ettei sais pittee ees kummilasta sylissä ristiisissä. Sitten ottipahan tuota ja lähti miun kummitäti ikkuisille laitumille. Mut eipä siinä. Elämä on. Ai miksikö kirjotan noin? Noh miulla nyt ei sen kaa ollut mitenkään lämpivät välit loppuajasta. Ite pilas kaiken... Isä ukko pompottaa kuin kumipalloo koskien sen projektia. Ja koko ajan tulee lisää kaikkee tekemistä miulle sen projektin tiimoilta. Ja kela päätti katkasta miun asumistuen ilmottamatta. Ja sähköyhtiöltä tuli kiva 200euron tasaus lasku. Palkkoo tullee auki tonni, ja siitä kun pitäs maksaa yli 400 vuokraa, laskuja ja sitten jotenkin sompailla tuo sähkölasku pois..  Jotta ei tässä kaikki ihan ruusujen päällä tanssimista ole.


mutta vaikka edelleen sataa tuota kaikkee paskaa niskaan

( ja siis nuo on nytten niitä paskoja rysähyksiä johon en todellakaan pysty ite vaikuttaan. Hyvähän se on niitten sanoo että itestä kiinni rysähykset. Jos on rahaa millä hoitaa tollaset. Ja ei oo koskaan tarvinnut tapella minkään tuollasten asioiden kanssa). 

niin silti, yleis fiilis on hyvä :) Kiitos yhdelle <3


Mutta kirjottelempas joskus sitten lisää kaikkee.. Nytten ei oikein lähe...


toivanen kuittaa...