Miehän oon luonteeltani sellanen, jotten kestä pitkää aikaa paikallaan. Mutta nähtävästi myös asumisen suhteen oon samanlainen.

Tuossa päiväl kävin kahtomassa uutta asuntoa parhaankaverin kaa ( ol siis vaan seurana). Ja kaverille siinä pohdin myöhemmin, jotta minä se en muuten pitkään asu aina yhessä kämpässä. Se on keskimäärin vuosi ja mie muutan, näkyynsä =) Ja en mie sitä mitenkään taktisesti edes tee. Mutta jotenkin assiit aina vaan pyörähtää silleen jotta muutan lähes joka vuosi. Onhan siinä puolensa. Tosin onhan tässä tullut vuosien varrella asuttua vaikka minkälaisissa kämpissä. Aika per kämppä ei oo ollut kyllä niinkään pitkä =) 


Hommahan lähti pyöriin niin jotta eka oma kämppä (jos ei asuntolas ja poikakaverin luona asumista/buukkaamista lasketa) oli Joensuussa käpiksellä (eli käpykankaan teollisuus alue) puokkiin kämppiksen kanssa, jota muuttaessa en ees tuntenut. Se oli sellanen vähänkuin rivari asunto.  Siellä meni noin 9kk:tta asuessa. Siitäpä sitten läksin kaupungin asuntoon kerrostaloon. Ihan kompaktiin 35 neliön yksiöön rantakylään riikkarille. Oli muuten eka kerros. Siellä tuli viihdyttyä noin 2 vuotta ja 3kk. Siitäpä pitikin sitten muuttoo 79neliön kerrostalokolmioon latikselle, edelleenkin rantakylässä. Ja tottakai ylin kerros, eli kolmas =) Siellä viihdyin sen 6-7 kk:tta. Noh siitä tie sitten otti ja vei, tai noh toi takas kiteelle. Ja taas oltiin 35 neliön yksiössä. Selkueella Savikoilla, rivarissa kylläkin. Täs tuli sitten asuttua se 1v ja 1kk.  Ja nytten sitten ois tie viemässä vihdoin ja viimein 48 neliön pieneen rivari kaksioon, tuonne peltolan alueelle. Saas nähä, kauanko siellä viihdyn =) 

Niin nytten rupee näyttään ja kuulostaan tuo kämppä jo järkevältä, jotta tossahan saattas jopa viihtyy pitempääkin.

Tosin, sitähän ei tiedä, että onko se taas noin vuosi. Ja taas mennään. Jos on niin jos sitä silloin vaihtus jo kaupunkikin. Yhdestä asiastahan se on vain kiinni se kaupungin vaihto. Mutta en mie nyt mitenkään erikseen toivo, jotta se asia järjestys pois päiväjärjestyksestä. Ehei. On niin pitkään kuin on. Kerkeen mie sittenkin. Ellen sitten ite lakkaa olemasta ensin =) 

Jotta ensi viikolla sitä sitten elelläänkin taasen pahvilaatikoitten keskessä. Ja aah sitä muuttamisen riemuu, hitonmoinen pakkaaminen. Just oot pakannut sen saatanan juustohöylän, kun sitä sit kuitenkin tarviit just viime tingassa tyylillä =) 

Noh, pääsen taas sisustaan. Siitä mie tykkään. Ja onhan tuo asunto oikeesti aika huippu nytten, kun saunat ja kaikki =) Se miulla oli muuten siinä miun ekassakin kämpässäkin =) Jotta josko tää ois enne, etten muuta ihan heti :) 


Vah nytten voessii vettäytyy jo yöpuulle. Johan tässä alkaa olla päivälle pittuutta. Kerranniin. Kun on nää rytmit hitusen sekasin täs mennyt, kun ei oo mittään järellistä oikeen, niin voip kukkuu yöt. Ainut vaan, kun rupee oleen silleen ettei oo mittään tekemistä oikein enneen.


Vah toevanen palovaa tuasen astiille, kun on jottain kerrottavvo. Kah vah oeshan sitä kerrottavoo, muttei sitä nyt ihan kaekkee kehtoo tiällä kirjuuttaa kuitenkaa :) 

Vah saimpas oevan uatteen näe niinku lopuks. Pittäisköhän ruetahhii kirjuuttammaan tät minu bloggii tällee murteella? Kukkaanhan siitä ei sitten mitttään tajjuis. Kun viäntelen ja kiäntelen niin montoo murretta sekasin. Jotta pittäis olla jo oikiisti se toevanen suomi toevane sanakirja käspuolessa kuh lukkoo :) 


Vah nyt, kaaneeta uniloita vuan kaekille. Aenanniin toostaseks :) 


Toevanen kuittovvaa tällä erree =) 


Ps. Hullunahan ne pittää, jotta mitteepä vällii :)