Totesin tossa eilen että raha se on menevää sorttia, ja kaikki on hillittömän kallista! eilen sain rahaa. Noh vähä aikaa oli tilillä kiva summa, mutta kun makso vuokran, yhen laskun ja yhen velan ni eipä paljoo jäänyt. ja sit kun piti käydä ostoksilla kun kaikki oli lopussa. ni nyt tilin saldo voi pikemminkin itkettää kuin naurattaa. Miksi hitossa kaikki on niin hintavaa, ja rahaa ei ole ikinä tarpeeks? ja just sopivaan saumaan loppu kaikki tarvittavat jutut. Ei sillä oishan sitä varmaan pärjännyt ilman niitäkin mitä ostin, mutta en mie niitä rahoja hautaan saa mukkaan. Ei ne kyl riittäskä sinne asti :)

ostin mie hius värin. Ei suinkaan ihan humpuukki ostos :) mut ei ole kiva kattoo peilistä kulahtanutta olemusta.

eilen meinas tuo aika loppuu kesken. Kun neljän jälkeen pääsin töistä ni sit menin ostoksille, ja sit kämpil ja sit ruokakauppaan ja kämpil tekeen ruokaa,  ja kappas kello olikin jo seittämän. Sit hiuksia värjäämään.. Oli tarkotus illalla siivota, mut se vähän jäi. ja taitaa kyllä jäädä ens viikolle. Niinkuin työ kaveri sanoi että jätä semmoiset jutut ens viikolle :) Niin taidan tehäkkin.

huomenna taasen kiteelle, kun maanantaina on lääkäri. Siksi kiteellä, kun en vielä ole eestynyt muuttaan kirjoja joensuuhun. Syssyl sitten.

Nyt kun on kesä niin kirppariltakaan ei taho löytää mitään.

meikän lärvä se on muuten parissa lehessä...
Toinen ilmesty tiistaina, ja toinen keskiviikkona :)

Mittäähän tekis viikonloppuna? Jos sitä vihdoin eestys peseen matot, mitkä oottaa pesua kiteellä. Ei sillä mut niit on hillitön kasa. Noh eipähän ainakaan ole liian kuuma keli.

Tänä aamuna ois tehnyt mieli laittaa villapaita päälle kun ajoin töihin. Palelti niin pirusti. Kymmentä vaille seittämän kun ei ole mikään lämmin keli ajaa pyörällä.
ja unohin tänä aamuna puhelimenikin kämpille kun lähin töihin. Noh eipä siihen kyl kukaan soitakkaan, paitti tietty just tänään siihen tulee joku todella tärkeä puhelu. Miun tuuria ois.

Nyt on muuten hemmetinmoinen romaani :)

Joten taidanpa taas lopetalla...

See you!

Se on moro!

-toivanen kuittaa-