tiiän sen että en ole vähään aikaan päivittänyt blogia.

16.10 nasahti 20 täyteen. Nyt sit ei olla ennään teini. Ollaan jo pikemminkin vanaha akka :)
siinähän nuo meni nekin sitten. Kaljalla piti käydä lähi baarissa, tai niinkuin meil sanotaan siitä paikasta pystyllä =) Olihan sekin reissu. Ja ihan yhet otettiin, oikeesti. joo joo.

sitten 20.10 la piti juhlistaa virallisesti niitä. Oli tarkoitus lähteä keskustaan, ja baariin, mutta kappas se jäi. jos tässä marraskuussa eestyisi. kun olisi vapaa lippu yhteen baariin.

mitäs muuta, noh tänään sitten loppui työt tokmannilla. Jotenkin miun sielu jäi siihen taloon, ja sitä tapahtuu harvoin. Viihdyin siellä. Toivossa on hyvä elää että josko sitä hyvällä tuurilla pääsisi sinne vielä töihin.
Ei voinut kuin todeta että: "minun on aika lähteä, lähteä kohti uusia tuulia". ja niin teenkin.
Työkaveri sanoi että pysy omana ihtenäsi eläkä koskaan muutu. ja pidä pääsi teetpä mitä tahansa. johon toinen työkaveri (kaveri entuudesta jo) totesi että eiköhän se pidä, kun se on tollanen kovapäinen.
ja tää työkaveri (josta kirjoitin ekana) sanoi myös että katse vaan tulevaan kohti. ja tiedän mitä työkaveri sillä tarkoitti, kun avauduin sille. Voi snyyfs.

njoo mitäs muuta? nyt sitten taas ei ole mtn ihmeitä suunnitelmia. noh kerkee touhuta kotona kaikkea. Mutta jossain vaiheessa on pakko saada töitä, hullukaan jaksa himassa kököttää pitkään...

Mutta ei tässä nyt mtn ihmeellistä ole.

Hyvää halloweeniä muuten, on se kait tänään kun lapset kävi ovella että karkki vai kepponen.

-toivanen kuittaa-