tällä hetkellä turhauttaa olla koulussa vielä. vaikka toisaalta ei tääl enään kai oo pakko olla. koska 120 ov:tä lävähti täyteen maanantaina. Tääkin päivä männyt vaan lusmuillen. Ei kiinnosta enään tehä mitään täääl. Haluis vaan jo vex koko pirun koulusta.

Luokkalaisia tulee ikävä, ja mahtavia tupakka paikka juttuja. Ja meidän hyvää luokka henkeä, ja kaikkea niit mitä sattu ja tapahtu, mutta kyllä mie uskon että kämu03 palaa vielä joiskus rellestään :) :) :)

On tää toisaalta ollut vittumainen kolme vuotta, mutta omalla tavalla niin pirun hieno kolme vuotta, Ja etenkin tää kevät on hienoo aikaa. Voi nauraa tänne jääville, kun myö häivytään tästä laitoksesta.

Tunnelmat alkaa olla aika hyvät. Nyt pittää vuan reppii viimesetkin ilot irti kun ollaan vielä kasassa. tai no ketä tääl nyt viel pyörii.

Kesä männöö joensuussa ollessa, kun on ns. duuni. Tai no se on työkkärin kautta erään lainen työ harjoittelu, mutta ite etin sen paikan, tai no vahingossa sain sen.

eilen kun tuli telkkarista se elämää minimi palkalla, niin miulle ei jäänyt hyvä maku siitä. Se ei ollut oikeen semmonen kun luulin. Tietty tuol maailman kolkassa kaikki on kalliimpaa. Mutta mie en siitä perustanut. Ja sitä paitti onko tommoses järkee et hyvä tulonen ihminen haluu kokee tommosta sen 30 päivää, ja sit palaa takas prameeseen elämään? voihan se tietty muuttaa käsityksiä kaikesta. Noh olihan se katsottava, itekkin kyl rupes miettiin asioita. et vois muuten mennä huonnomminkin.

Vois vissiin harkita että lähtis tekemään jotakin järellistä. Mutta on vaan hiukka lusmu olo...

Mut kai siihen on oikeus kun on tän kevään päättävä :)

Että party party vaan.

Nyt mie kyl oikeesti lähen tekkeen jottain, kai!

mut -toivanen kuittaa hymyssä suin-

 

Se on moro!

CARPE DIEM!