Nyt männeenä viikonloppuna olin kiteellä, ja oli mukavaa.
Perjantaina ajoin joensuusta kiteelle, kun äitee tuli hakemaan. Sit ajelin savonlinnaan. Luppauvvuin kuskiks. Kun tutun jotkut muksut halus tivoliin, ni sit lähin kuskiks. ne muksut oli jotain 5-8 vuotiaita. Ei siinä mitä mut mie jouduin lapsen vahiks siel tivolissa, kun miun äiti ja tää tuttu jäi istuun. Siel mie sit ravasin kahen penskan kanssa. ja sain varmaan auringon pistoksen :) noh aika myöhään sit olin suorlahella. mut olipahan reissu :)

Lauantaina kävin pesemäs pyykkiä saman tutun luona, kun pesukone kämpil hajos, ja sit porukoittenkin kone hajos.Sit launtai ilta menikin rupiksessa parin kaverin luona. Kun olivat talo vahtina. :)

sit sunnuntaina käytiin saaressa isä ukon keskimoottori veneel. Se kunnosti semmosen jo kevääl, ja sil  sitten on reissattu ees sun taas. Täl kertaa oli nuorempi koira mukana! Se vanhempi oli viime reissulla mukana saaressa.

Sit sunnuntai iltana myöhään tulin joensuuhun. Ajoin jenssiin, ja porukat ajo sit pois.

ne pesukone mysteerit alkaa selvitä, kämpän pesukoneessa oli poistoletkussa kynä ja pari kolikkoo, ja sit porukoitten koneessa oli muovi siru jossain, kun kahva oli hajonnut niin siitä oli mennyt siru poistoletkuun tai johonkin vastaavaan. Nyt enään veljen emännän pesukone on mäsänä.

Mitähän muuta? Kaverin kaks kymppiset on kohta ja pittäis lahja keksii. Kortin tein kyl ite.

Tylsistyttää olla töissä..

Vieläköhän saa lippuja jns tuuliajo juttuun? Voi itku jos ei saa. Pittää toivoo.

Mutta eikun hyviä kelejä ja hyvää kesän jatkoa.

Se on moro!

-toivanen kuittaa-