Eilis iltana huomasin jotta nyt se sitten iski kevät hulluus minuun.. nakotin pihalla (kiteellä porukoiden luona) monta tuntii. Haravoin, laitoin ulko kalusteeni, pihapatsaani, ja raahasin pyörä telineen puun juurelle, ja laitoin pyörät siihen. Sitten tein miun maasturille pikaisen kevät huollon. ilmaa renkaisiin, ja öljyy ketkuun. En meinannut osata ajaa sillä kun se on kuitenkin maasturi, ja jenssis on oma rakas combi jolla tottunut ajaan. Ei sillä mutta kummassakin pyörässä on takavanne vääntynyt. Se ois vanteen vaihot kumpaakin pyörään, ja sehän se maksaakin ihan vitusti.

Illalla kävin pitkästä aikaa istuksimassa sillan kuppeessa. Se se on ihana paikka istuu illalla ja kuunnella ääniä mitä kuuluu. Suapi ajatella rauhassa.

Nyt se on sitten pitkästä aikaa tiedossa yksinäinen vittumainen vappu. Kaikki on jossain ja minuu ei ole kuhuttu mihkään. Paras kaveri muutti savon linnaan, ja sillä on siel omat menonsa. Joensuussa kaikilla kavereilla on kumppani, ja sit kiteel mitä näit ihmisii on, niin kehtois tuppautuu mihinkään. Että kiva vappu mulla. Olla kotona ja haravoida. Ja ei sillä ei oo kyllä pennin jetiikään rahaa.

Enään ei olis paljoo kouluu jälellä. Pitäs alkaa suunnitella valmistujaisia. Vitulleenhan ne männöö nekin.

Mutta nyt on taas mentävä. Vittu kun täällä ei kerkii hetkeekään olla paikallaan.

-toivanen kuittaa-