Viime aikoina en ole muistanut päivittää tätä. Mitteekähän täs ois?

Mietin et pitäs vissiin vaihtaa tuo kuva, kuva on muuten aika vanha kuva. Ei oikein vastaa todelisuutta.

Viime lauantaina olin kaverin kanssa viihteellä. Ei mennyt edes paljon rahaa, ja oli mukavaa, enkä ollut hirmu kännissäkään.

Sit torstaina olin kaverin luona rillaamassa. Oli hauska ilta ja meni jonniin verran myöhään. Hipsin vast puolen yön jälkeen kämpil, ja 7 töihin pe aamuna. Mut oli se sen arvosta.

Sit se miun ihastus mist kirjotin, ni taitaa olla mennyttä. Ei siit kuulu, enk saa sitä kiinni siitä nrosta mik miul on. Annetaas taas olla.

Noh ei sillä on miul jo uus ihastus;) Se on semmonen mist mie en tiä ku etunimen. Ja sen mist kotosin, ja mis kaupungis asuu. Mut sitä vaan en tiä tuunko mie enään koskaan näkemään sitä. Et satutaanko samaan paikkaan yht aikaa. Paitti ehk en tiä. ;)

Syksykin tulla tupsahti. Ja se tuo mukanaan syndet. Enään pari viikkoo miun syndeihin. Saas kattoo pidänkö jotkut partyt :)

Järkkäri kurssi on edennyt siihen vaiheeseen että ensi maanantaina olisi tentti. Pitäs viel  lukee ne paperit läpite. Toivotaan et menee läpite. Noh sainhan mie siihen vähän priifausta ;)

Ens viikolla pitää marssia jns kaupungin asunto toimistoon ja kysyy et mis hitos miun paperit menee. Et eikö sitä asuntoo ala jo irrota.

Kun vaan sais nopeeta sen kämpän. Ni vois sit pyytää kavereitakin kylään. Täl hetkel en paljoo viiti ees pyytää kavereita käymään.

 

Mut voi olla et seuraavan kerran rustoon tänne ens viikolla. Et mitenkä se miun tentti meni.

Mut se on moro.

-toivanen kuittaa-

ps. tänä iltana vois vaik lähtee kylille kahtoon onko siel mtn uutta ja kummallista.